Fysiotherapie in Amsterdam Noord

fysiotherapie

Ben je opzoek naar een fysiotherapie Amsterdam Noord praktijk waarbij jij centraal staat? Zoek dan niet verder, bij onze praktijk staat persoonlijke behandeling op nummer 1. De fysiotherapie praktijk bevindt zich in Amsterdam Noord aan de Johan van Hasseltweg nummer 39P. Naast fysiotherapie kun je bij ons ook terecht voor schoonheidsbehandelingen. Je kan hier onder andere terecht voor huidverzorging, anti-aging en massages. Dus naast dat je hier kan werken aan je gezondheid en lichaam zullen we er ook voor zorgen dat u met zelfvertrouwen en een gezond uiterlijk weer op pad kan. 

Waarom fysiotherapie

Heb je klachten ergens in je spieren of gewrichten, wil je daar graag van af en weer vrij zonder pijn kunnen bewegen? Wil je ook dat je klachten niet meer terugkomen en dat je oefeningen krijgt om er zelf voor te zorgen dat het weg blijft? Dan is fysiotherapie iets voor jou. De specialisten zorgen ervoor dat jij je op je gemakt voelt en de juiste behandeling krijgt die past bij jou klachten. We zorgen ervoor dat je tevreden weer naar huis gaat met de juiste begeleiding om hopelijk in de toekomst blessures te voorkomen. 

Soorten behandelingen:

Onze praktijk verzorgt een breed assortiment aan behandelingen. Dus er zit gegarandeerd voor iedereen wel wat tussen. We zullen altijd eerst goed naar je klachten luisteren en kijken en aan de hand daarvan bepalen we welke behandeling jou het best zal gaan helpen. We zetten hier even alle behandelingen voor je op een rij, zodat je een goed overzicht hebt van de services die wij bieden:

 • Fysiotherapie
 • Dry  Needling
 • Shockwave Therapie
 • IASTM
 • Fysio Massage
 • Sport Massage
 • Trigger Point Massage
 • Myofascial-massage (Bindweefselmassage)
 • Ontspanningsmassage
 • Zwangerschapsmassage
 • Coaching en begeleiding

Zoals je kunt zien hebben wij dus een breed aanbod aan fysiotherapie in Amsterdam Noord. Daarbij behandelen wij al onze klanten met een hands-on mentaliteit. Dat betekent dat we je behandelen door middel van fysiek contact en dus niet zomaar alleen op een machine zetten. Ook heb je een vaste therapeut die voor je klaar staat en die er alles aan zal doen om jou de beste zorg en behandeling te leveren. Wij hechten namelijk veel waarde aan het bieden van de juiste zorgen voor elke klant!

Verzekeringen

De praktijk is aangesloten bij alle zorgverzekeraars, daardoor sturen wij direct de rekening naar je zorgverzekeraar en hoef je zelf niks te doen. Let wel op dat fysiotherapie zich in je aanvullende verzekering bevindt. Heb je een basisverzekering informeer dan bij je zorgverzekeraar welke behandelingen ze wel of niet vergoeden. Meer informatie hierover vind je op zorgwijzer.nl. 

fysiotherapie

Afspraak maken

Let bij het maken van de afspraak goed op of je een aanvullende verzekering hebt. Dit bepaald namelijk of je verzekering de behandeling vergoed of dat je zelf onze tarieven moet betalen. Je kan online een afspraak maken of via de telefoon. Hierbij kan je ook alvast aangeven in welk behandelingstraject je eventueel geïnteresseerd bent. We zullen dan wel nog bij de intake kijken of dat ook daadwerkelijk de beste behandeling is voor jou.