HOE MAAK IK MIJN WOONKAMER NOG KNUSSER?

gaskachel kopen

De woonkamer is de meest centrale plek in huis, hier brengen we veel tijd door. Het is dus belangrijk dat de woonkamer als een gezellige, vertrouwde plek aanvoelt. Door sfeer toe te voegen maak je een plek al snel knusser. Ook voeg je meer persoonlijkheid en vaak zelfs wat uniekheid toe. Iedereen heeft wel een ruimte waar je het allerliefste bent. Een keuken waar je heerlijke maaltijden kunt bereiden of toch liever een badkamer waar je jezelf kunt verwennen en even kan ontspannen. Toch is de woonkamer de plek waar je aan het einde van een drukke dag tot rust kunt komen. Als deze plek dus niet naar je zin is, kun je er beter maar snel wat aan doen! 

Ga voor een warm kleurenpalet 

Vele mensen kiezen voor een ‘veilige’ kleurkeuze bij het inrichten van hun nieuwe huis. Dit is een fout die vaak wordt gemaakt. Een unieke verandering bereik je alleen maar door het maken van je eigen kleurkeuze. Hier kun jij zelf je eigen persoonlijkheid inbrengen en zul je door verschillende kleurelementen een knussere sfeer creëren. 

Flikkerend kaarslicht, wat gezellig! 

Zeg nou eerlijk; kaarslicht maakt alles een stuk leuker, toch?! Of je nou alleen op de bank aan het relaxen bent, een filmpje kijkt met je lover of een gezellige borrel doet met vrienden, kaarslicht geeft de extra sfeer die je nodig hebt! Kaarslicht is niet alleen voor in de winter. Een flikkerend kaarslicht op een zwoele zomeravond maakt de avond compleet. 

Voeg natuurlijke elementen toe 

Om continue het knusse gevoel in huis te hebben, kun je natuurlijke elementen toevoegen. Denk aan objecten van hout of verschillende planten. Deze elementen zijn zowel knus, fris en ook interessant. Planten brengen kleur en leven in elke vergeten hoek van de woonkamer. 

Plaats een gaskachel! 

gaskachel kopen

Een gaskachel is het ideale meubel om sfeer te creëren in jouw woonkamer. Deze warmtebron is het middelpunt van de ruimte. Door je meubels eromheen te plaatsen maak je een fijne, gezellig, maar vooral knusse zithoek. Hier kun je heerlijk ontspannen van de warmte alleen of met vrienden. Een gaskachel kopen? Bij Kuijt Kachels & Haarden hebben ze een groot assortiment aan gaskachels. Deze zijn allereerst sfeervol, duurzaam en ook nog eens zuinig!

Voeg accessoires toe 

Als laatste voegen we accessoires toe aan de ruimte. Accessoires maken de ruimte persoonlijk, geeft stijl en trekken de aandacht. Ze kleden de woonkamer aan. Zonder accessoires kan je woonkamer op een ‘showroom’ lijken. Kies vooral spullen die jij zelf mooi vind en hang wat leuke foto’s op. Ook kussens en kleedjes op de bank hebben veel invloed op de sfeer.