Het strandseizoen van 2021

strandtent scheveningen

Het strandseizoen is officieel weer begonnen – vooral onder de huidige omstandigheden is het zo belangrijk, dat wij de lokale horeca ondernemer steunen. Zo kan je bij veel zaken online bestellen en maaltijden afhalen of laten bezorgen. 

Take-away op het strand

Het take-away concept krijgt een hele nieuwe betekenis in deze Corona tijden. Zo smachten wij allemaal naar een restaurantbezoek of snel even een terrasje pakken. Maar de strandtent eigenaren zitten niet stil en gaan niet wachten op de volledige heropening van de horeca. Zo kun je bij strandpaviljoen Solbeach in Scheveningen terecht voor take-away van heerlijke koffie, taart, broodjes maar ook een lekker biertje en borrelhapje. Neem een kleedje mee en ga gezellig met je partner of gezin op het strand zitten.

strandtent solbeach scheveningen
Strandpaviljoen Solbeach in Scheveningen

Barbecuen op het strand 

En als het dan straks allemaal weer mag kan je bij deze hippe strandtent in Scheveningen terecht voor feestjes, borrels, tafel barbecues en nog veel meer. Beachclub Solbeach in Scheveningen heeft een bijzondere sfeer en de leukste bediening. Een unieke belevenis is gegarandeerd. 

Zakelijk iets organiseren?

Strandtent Solbeach is een echte allrounder en biedt naast gezelligheid voor de particulier ook een ruim aanbod aan zakelijke arrangementen. Hoe leuk is dat? Vergaderen met uitzicht op zee? Dat kan – Maar ook teambuidling, workshop’s en uitjes kun je organiseren bij beachclub Solbeach.

Door hun jarenlange ervaring wordt je optimaal geadviseerd en begeleid in dit proces!

bedrijfsuitje scheveningen
Teamuitje op het strand

Strandwandeling in Scheveningen?

Heb je een heerlijke strandwandeling op de planning staan? Loop dan zeker even langs deze gezellige tent en maak (voor nu) gebruik van hun heerlijke take-away menu.