Wat te doen met Pasen? Bezoek een woonboulevard

woonboulevard Doemere

Veel Nederlanders trekken er met de paasdagen op uit. Best logisch, het voorjaar is net begonnen en de natuur komt tot leven. Met andere woorden, de ideale gelegenheid om eropuit te trekken met familie en of vrienden. Veel mensen mijden met dit soort feestdagen woonboulevards en shopping centres, maar er zijn goede redenen om juist op eerste of tweede paasdag naar een meubelboulevard te gaan. Hieronder geven we vier redenen. 

Verkopers hijgen niet in je nek 

De verkopers in woonwinkels hebben er vaak een handje van om je gelijk aan te spreken en te willen helpen. Hierdoor krijg je direct een opgejaagd gevoel. Een irritatiepunt voor de meeste mensen, omdat je dan niet even rustig naar alle meubels kan kijken. Met de paasdagen is het gezellig druk op de woonboulevard, waardoor je de ruimte hebt om rustig alle meubels te bekijken zonder dat je direct aangesproken wordt door een verkoper. 

woonboulevard Doemere

Heel veel korting 

De meeste woonwinkels en woonboulevards houden uitverkoop met Pasen. Of stunten in ieder geval met leuke kortingsacties. Dit voordeel kan aardig oplopen, zeker als je meerdere meubels en accessoires koopt. Het voorjaar beginnen met nieuw meubilair en een nieuw interieur. Dat noemen wij pas een frisse start. Een nieuw interieur in het voorjaar tegen een leuke prijs, dat wil toch iedereen. 

Je kan mensen kijken 

Een van de grootste hobby’s van mensen in Nederland is naar andere mensen kijken. De paasdagen zijn vaak het eerste moment dat mensen weer op een terras kunnen zitten. Een terras bij een woonboulevard is uitermate geschikt om mensen te kijken. Bezoekers op een woonboulevard discussiëren vaak over de meubels die ze wel of niet gekocht hebben. Gegarandeerd plezier dus! 

Een leuk uitje 

Feestdagen, zoals Pasen, zijn vaak momenten waarop je tijd met je familie doorbrengt. Vaak zijn het gelegenheden waarop je met zijn alle thuis zit. Hoe leuk is het om er met dit soort dagen lekker op uit te trekken. Een woonboulevard is een leuk uitje en biedt een hoop afleiding. Tenslotte kun je ideeën uitwisselen over de nieuwste interieurtrends en kleuren. 

Woonboulevard Doemere 

Almere is een opkomende stad, waar een hele leuke woonboulevard staat. Grote kans dat je daar nog nooit geweest bent. De woonboulevard Doemere in Almere Buiten is tweede paasdag open. De meubelboulevard heeft een uitgebreid aanbod aan megastore, er zijn ruim 35 woonwinkels in Almere. De woonwinkels bieden oplossing voor jouw woonkamer, slaapkamer, keuken, eetkamer, badkamer en kinderkamer.