Mogelijkheden van; Hairextensions

Zonder dat je het misschien door hebt gehad is de hairextension algemeen geaccepteerd geworden in Nederland. Kijk maar eens goed om je heen en je zal al snel zien hoeveel er eigenlijk gedragen worden. Dit biedt dus heel veel mogelijkheden. Zoveel zelfs, dat het misschien wel lastig kan zijn om hier een goed plan voor jezelf over te maken. Het is daarom interessant om eens te kijken wat de mogelijkheden allemaal zijn. De volgende tips kan je hier goed bij helpen. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om zelf ook van volle bossen te profiteren.

Multifunctioneel

Het is belangrijk om eerst een misverstand over hairextentions uit de weg te ruimen. Wanneer het letterlijk vertaald wordt, dan spreek je over het verlengen van je haar. Misschien dat dit ooit wel de optimale manier van gebruiken was, maar dat is tegenwoordig natuurlijk wel anders. Er zijn allerlei manieren waarop je met hairextensions je jouw coupe net even anders kan laten worden. Dit is ook precies de reden waarom het gebruik ervan de laatste jaren zo sterk is toegenomen. Wanneer je een bepaald idee hebt over hoe je haar eruit zou moeten zien, dan is dat tegenwoordig dus ook echt bereikbaar.

Kleuren combineren

Het leuke aan hairextensions is dat ze in alle mogelijke kleuren te krijgen zijn. Of het nu gaat om natuurlijke kleuren of juist om extravagante kleuren maakt daarbij niet uit. Wat je dus heel leuk kunt doen hiermee, is zorgen dat je een leuke gecombineerde bos haar krijgt met daarin allerlei verschillende soorten kleuren. Daardoor kan je het heel spannend en aantrekkelijk maken. Bovendien is het heel gemakkelijk mogelijk om snel te variƫren en met enige regelmaat te veranderen van haardracht met behulp van de extensions. Dit is een goede reden om er dus in te verdiepen en zelf mee aan de slag te gaan.

Soorten extensions

Wanneer je daadwerkelijk aan de slag gaat met hairextensions is het belangrijk om erop te letten dat je veel verschillende soorten hebt. Het is dus ook belangrijk om eerst goed uit te zoeken wat de verschillen zijn. Dit kan immers van belang zijn voor het plan dat je met je kapsel hebt. Dat kan bijvoorbeeld afhangen van de manier waarop je ze kunt of moet bevestigen. Kun je ze bijvoorbeeld vaker dan eens gebruiken, of is dit niet het geval? Daarnaast is het altijd goed om te weten hoe stevig de extensions precies zijn. Zoek dit dus altijd goed uit.

Echt haar

Een andere vraag die je jezelf moet stellen bij het kiezen van extensions is het soort haar dat je wilt. Zo zijn er extensions die zijn gemaakt van echt haar. Dit kan natuurlijk veel mooier uit de verf komen dan nephaar. Aan de andere kant is het voordeel van synthetisch nephaar natuurlijk wel dat je er niet dezelfde problemen mee hebt als met echt haar. Dat kan bijvoorbeeld het onderhouden een flink stuk gemakkelijker maken. Wel is het dan natuurlijk belangrijk om zeker te zijn dat het er mooi uit zal zien en dat het precies past bij de wensen die je hebt.

Goed verzorgen

Vergis je niet, het kiezen voor hairextensions betekent niet dat je nu minder tijd kwijt bent aan de verzorging van je kapsel. Sterker nog, er zal geen enkel verschil tussen zitten als je kijkt naar de tijd en aandacht die ervoor nodig is. Wat wel een verschil is, is dat je een aantal andere handelingen zal moeten doen om te zorgen dat je extensions in topconditie blijven. Het wassen van extensions zoals je met je eigen haar doet kan in ieder geval wel altijd aan te raden zijn, maar doe dit niet dagelijks. Gebruik speciale shampoo voor extensions en vermijd conditioner.

De kosten

Tot slot is het belangrijk om natuurlijk niet te vergeten dat er wel kosten verbonden zijn aan hairextensions. Vooral in het begin zal dit het geval zijn. Voor zowel de aankoop als het zetten zal je een bepaald bedrag moeten neertellen. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn wanneer je dit echt graag wilt, maar zorg wel dat je in ieder geval voldoende budget hebt om het op de juiste manier te laten doen. Hoe beter je eruit wilt zien, hoe meer geld je moet reserveren. Dit zal je echter wel heel veel teruggeven wanneer het eenmaal gezet is.