Jullie mening over eetkamerstoelen

luuk eetkamerstoel

Zoals jullie wellicht al weten ben ik onlangs met mijn vriend verhuisd naar een nieuwe woning. Het is een monumentaal pand en we hebben er hard aan gewerkt om het van binnen net zo mooi te krijgen als buiten. En dat is aardig gelukt al zeg ik het zelf!

Zo hebben we een compleet nieuwe keuken in de woning geplaatst, een nieuwe vloer en alle muren voorzien van een nieuwe laag verf. Ook hebben we een hoop nieuwe meubels aangeschaft. Nieuw, zoals een heerlijke boxspringbed. Of tweedehands, zoals onze mooie eiken houten eettafel. Alleen de eetkamerstoelen die aan deze tafel staan ben ik nog niet tevreden over. We hebben ze al 10 jaar en ze zijn inmiddels helemaal versleten en verouderd qua woonstijl. Ik ben dus hard op zoek naar nieuwe stoelen!

luuk eetkamerstoel ALLEeetkamerstoelen.nl
luuk

OF >>>

leifarne
leifarne

Graag jullie mening!

Nu wil ik graag jullie mening. Ik zit te twijfelen over 2 soorten eetkamerstoelen, namelijke de witte Kick collection design stoelen op www.allestoelen.nl of de witte LEIFARNE stoelen op www.Ikea.nl.
Qua prijs scheelt het niet zo veel en ze krijgen beide goede reviews. Welke vinden jullie het mooist en zouden jullie halen?