Goedkope merkkleding om je kledingkast op te frissen

shoppen voor nieuwe kleding

Ik ben gek op shoppen en voor goedkope merkkleding vind ik altijd een fijne toevoeging aan mijn garderobe. Winkelen doe ik graag met vriendinnen, maar soms vind ik het ook wel fijn om alleen te gaan shoppen. Zo kan ik gerichter zoeken naar kleding die ik nodig heb om de perfecte outfit bij elkaar te vinden. Ik ben bijna elk weekend wel in de stad te vinden om kleding te kopen. Misschien ben ik een beetje verslaafd, maar ik let wel goed op hoeveel geld ik uitgeef.

goedkope merkkleding shoppen

Minder geld uitgeven tijdens het shoppen

Het is niet makkelijk, maar als je graag merkkleding draagt dan moet je goed opletten wat je wel en niet koopt. Er zijn een aantal dingen die ik doe om minder geld uit te geven tijdens het winkelen:

Geld opzij leggen om kleding te kunnen kopen
  • Goedkope winkels uitzoeken vóór je gaat shoppen.
  • Een vast bedrag in cash meenemen en niet meer uitgeven dan dat.
  • Bij alles wat je wilt kopen goed stil staan of je het wel echt wilt.
  • Bedenk bij alles of je niet al iets in je kast hebt wat er op lijkt.
  • Online shoppen maakt het prijs vergelijkingen erg makkelijk en je kunt thuis op je gemakje de kleding passen. Dus dan heb je ook geen last van die krappe en slecht belichte pashokjes.
  • Voor goedkope merkkleding moet je op zoek naar speciale outlets.
  • Heb je wel kleding waarmee je het kunt combineren?
  • Kijk goed naar de kwaliteit van wat je koopt.
  • Laat je niet misleiden door hoge kortingen of aanbiedingen. Het gaat om wat je betaalt.
Cash geld meenemen

Tips voor goedkope merkkleding

Als je, net als ik, liever merkkleding koopt, kun je wel wat tips gebruiken. Merkkleding voor een kleine prijs kun je vaak scoren bij een merkkleding outlet. Voor die outlet is het vaak even rijden, maar dan heb je wel een hoop merkkleding bij één. Je kunt van te voren opzoeken welk merk je graag draagt en waar die outlet zit. Ik draag graag Tommy Hilfiger, dus ik ga meestal op zoek naar een Tommy Hilfiger Outlet. Bij de outlet zijn er verschillende soorten kortingen. Let goed op, want hoe hoger de korting wil niet altijd zeggen dat de prijs laag is. Outlets zijn meestal zeer voordelig als je ze vergelijkt met de oorspronkelijke prijzen.

Winkelen met een krappe portemonnee

Niet makkelijk, maar iedereen koopt graag mooie kleding voor zich zelf. Wanneer je krap zit in je geld, vraagt dit natuurlijk iets meer creativiteit. Je kunt elke maand iets op zij leggen zodat je geld spaart.  Ook kun je beter niet shoppen samen met vriendinnen. Het is gezellig natuurlijk, maar je geeft makkelijker geld uit. Daarnaast ben je je minder bewust van wat je koopt en hebben je vriendinnen invloed op wat jij koopt. Van jouw aankopen heb je dan later misschien spijt. Let tijdens het winkelen ook goed op wat je retourrecht is. Dan kun je eventueel het artikel nog terugbrengen als je je thuis toch bedenkt. Ik hoop dat je genoeg tips hebt om goedkoop te gaan shoppen. Veel plezier met winkelen!

shoppen voor nieuwe kleding